Hunde og Halloween

Halloween forkælelse til hunde

Halloween nærmer sig med hastige skridt og efteråret har for alvor meldt sin ankomst. Både hunde og mennesker skal vende sig til de kølige temperature og efterårets skiftende vejr.

Men gåturene om efteråret er fantastiske. Især Efterårets smukke solopgange man ser på gåturen med sin hund om morgenen. Samt de smukke farver træerne har fået i løbet af ingen tid.

Halloween er lige rundt om hjørnet og (u)hyggen breder sig i gaderne takket være de mange græskar lanterner.

I efterårets mørke har vi brug for forkælese – også vores fantastiske hunde. Så her hos Potebixen fik vi den fantastiske idé at finde en masse unikke hundetilbehør og hundegodter der høre sig efteråret og ikke mindst halloween til.

Så tag din hund i poten og gå på opdagelse og se hvad vi har af forslag til dig og din hund til Halloween.

De bedste hunde snacks

Hunde elsker snacks! Derfor starter vi ud med at finde godbidder der får alle hundes mundvand til at løbe. Men findes der overhovedet Halloween snacks? Vi har kigget på lidt “uhyggelige” snacks, som hunde bare elsker!

Uhyggeligt hundelegetøj

Din hund er i virkeligheden nok ligeglad med hvor uhyggeligt dens legetøj er, men det er en sjov detalje for hundeejeren og du vil kunne målrette hundens legetøj efter årstiden.

Nedenfor har vi fundet to meget Halloween inspireret hundelegetøj.

Legetøj lavet af reb

Hundelegetøj der er fremstillet af reb har altid været et kæmpe hit blandt hunde. Derfor er vi henrykte over at kunne finde reb i Halloween farver.

Hundelegetøj med lys

Når det bliver tidligt mørkt kan det være svært med boldspil i parken eller haven, af den simple årsag at bolde og andet legetøj hurtigt kan blive væk. Her har du derfor bolde med bla. lys der er ekstra gode i vinterperioden.

Bliv set i mørket

Det er vigtigt at andre trafikanter kan se hvor dig og din hund befinder sig henne i mørket. Derfor kan det være en god idé at anskaffe jer halsbånd, gå snor eller veste med lys og reflekser.

Varme jakker til hunde

Når det bliver koldt er der mange hunde der fryser. Det kan derfor være en god idé med en hundejakke. Nedenfor ser du dem vi kan anbefale.

Hundesenge i Halloween farver

Hundesenge er et must have. Det er vigtigt med et sted hvor din hund sove blødt og trygt. Her kan du se et par lækre hundesenge.

Vi håber du har haft meget fornøjelse af denne side og udvalget herpå.

Rigtig god Halloween til dig og din hund.