Om Potebixen.dk

Potebixen.dk startede ud som et afgangsprojekt på multimediedesigner udannelsen i 2012. Vi blev så grebet af det fantastiske kæledyrs-univers at vi valgte at føre siden videre som en webshop.

Vi solgte utrolig meget tilbehør til hunde og havde især stor fornøjelse af at sælge furminator børster, løbetidsbukser, samt regnjakker til hunde. Derudover havde vi et bredt udvalg af halsbånd og hundelegetøj.

2014 valgte vi dog at stoppe salg af hundetilbehør da vi var underbemandede og ikke havde hænder nok på lageret. Derefter har siden faktisk stået stille – indtil nu!

Hos Potebixen finder du vigtige informationer om kæledyr

Vi kunne dog ikke undvære Potebixen helt og da Michelle der er ejer af Potebixen.dk selv har flere års erfaring med både katte og hunde, valgt vi i 2020 at starte potebixen op igen – denne gang som et informativt dyremagasin.

Det vi ønsker nu er at være en pålidelig go-to side hvor kan finde vigtige og brugbare informationer om din hund eller kat.

Vi gør ekstra meget for at skrive om så mange relevante emner som overhovedet muligt, så du altid vil kunne finde noget spændende at læse om her på siden.

Har du selv et emne du ønsker vi skal tage op her på siden, så er du velkommen til at sende os en mail på: Michelle@webitnow.dk


Her kan du se hele Team Potebixen.dk


Sød julehund

Michelle Danielsen

Michelle er ejer af Potebixen.dk og har mange års erfaring med kæledyr. Hun arbejder derudover også som frivillig medhjælper hos Farstrup vildtpleje.

Hun har to katte, Maggie og Magnus og elsker låne hunden King.


Kasper Davidsen

Kasper spurgte om han måtte låne et hjørne af vores side så han kunne skrive om hans store passion – nemlig høns.

Kasper har mange års erfaring indenfor området og han elsker de små fjerklædte venner.

Vi er glade for at have Kasper med på holdet.


Johanne Jensen

Johanne hjælper til med at skrive artikler og elsker selv kæledyr. Hun har altid haft hunde og interesserer sig særligt for kæledyrs sind og helbred.

Hun har mopsen muffe og elsker at kysse alle de våde næser hun møder på hendes vej.


Søde katte

Maggie og Magnus

Magnus og Maggie er kontorkattene der sørger for at vi bliver inspireret til at skrive endnu flere gode artikler om dyr.

Du kan følge Maggie og Magnus på instagram: Maggie_and_Magnus