GPS til hunde – track din hund!

Er du nysgerrig efter at vide hvor din hund befinder sig når den drager af sted på eventyr? Så har du her et fantastisk halsbånd der kan fortælle dig helt nøjagtigt hvor din hund befinder sig.

Ikke alle hunde mener det er lige sjovt at skulle blive på egen grund eller blive tæt ved dig når i er ude og gå tur. Det kan derfor være en god idé med en GPS tracker, så du kan følge din hunds færden via din telefon.

 

Find din hund når den er væk

Mange hunde har det med at strejfe. Det kan være fordi at din hund har fået færten af noget der bare dufter ekstra godt, for når næsen tænker for din hund så går vovsens fornuft væk.

Med Tractive GPS-tracker kan du som før nævnt finde din hund via din telefon. Med en smart GPS tracker der sættes i hundes halsbånd, kan du altid spore din hund. Til GPS tractive findes der en APP, hvor du kan følge din hund på dens eventyr.

Det er en super smart opfindelse og også sjovt da APPen har mange andre sjove funktioner.

 

 
 

i samarbejde med PriceRunner

Se hvor mange skridt din hund tager

Der er rigtig mange mennesker har et sportsur eller et smartwatch der fortæller os hvor mange skridt vi har gået på en dag. Men har du nogensinde tænkt på hvor mange skridt din hund tager på en gå tur?

Med Tractive-gps trackeren kan du se hvor mange skridt din hund tager. Det er en super herlig måde at kunne se om din hund får nok motion. Det giver også dig som ejer en helt anden motivation for at gå en længere tur, netop fordi det går op for dig hvor meget din hund egentlig har brug for at få sig rørt for at kunne opretholde en sund livsstil.

Live tracking – hvor er din hund?

For at vise dig hvor smart dette GPS vedhæng til hunde er, så kan du se på billedet her at du både kan se hvor hund befinder, samtidig med at appen løbende livetracker din hund, så selvom den er i bevægelse, så rykker prikken sig på kortet. SUPER FEDT! (den optimeres hver 2.3 sekund)

GPS tractive til hunde fylder ikke særlig meget, så den kommer ikke til at sidde og genere din hund.

Få besked når din hund forlader din grund

Det MEST smarte ved Tractive GPS halsbåndet er uden tvivl det at du kan sætte noget der hedder GEOfencing til. Det du skal gøre er at angive et område som din hund skal holde sig indenfor (det kan være din grund), hvis din hund så forlader området, får du en besked der gør dig opmærksom på det.

VIRKELIG smart! Så kan du altid være opmærksom på hvor din hund befinder sig.

Der er altid et men…

For at kunne få alle disse fede funktioner skal du være tilknyttet tractives måneds abonnement. Det koster ca. 37,50,- om måneden og kan meldes fra hvornår det skulle være. Så det er ikke sådan at du binder dig i flere måneder.

Et produkt vi anbefaler

Denne tracker er en super fantastisk opfindelse, især fordi den kan hjælpe mange hundeejere med at holde deres hunde hjemme. Det kan være svært altid at have øje på sin hund. En hund kan stikke af fra selv den bedste. Derfor anbefaler vi helt sikkert denne unikke opfindelse.

Halsbåndet kan også hjælpe dig med at få mere ud af jeres daglige gåture. At se hvor meget din hund bevæger sig og hvor mange skridt din hund tager er en kæmpe motivations factor til selv at gå et par ekstra skridt.

 

 

Tak fordi du læste med.

Potebixen anbefaler dette produkt


Husk også vand og sikkerhed på jeres ture:

Bilstol til hunde – god sikkerhed!

Er i tit ude og kører så kan det være en god idé at bruge en god stol til din hund.

Den er især god til hunde der ikke kan lide at sidde i bure eller bagerst i bilen.


vandflaske til hunde

Utenu Vandflaske til hund

Det er vigtigt at din hund får noget at drikke når i har været ude at gå. Især på varme sommerdage hvor varmen virkelig har fat. Denne smarte transportable flaske med skål, er super fin at have med på tur. Så kan dind hund altid få noget at drikke.