Bullerbox test

Bullerbox – en måneds box til hunde

I denne måned har vi valgt at tage et kig på den populære Bullerbox, der er en boks man modtager til sin hund hver måned. Boksen indeholder godbidder, samt sjovt og underholdende legetøj til din hund.

Her hos Potebixen.dk har vi før hørt om denne fantastiske boks og har derfor sat os for at se på hvad en Bullerbox har at tilbyde. Vi lover at komme med vores helt ærlige mening.

Hvem står bag Bullerbox?

Bullerbox har efterhånden eksisteret i mange år og har glædet utrolig mange hunde landet over.

Bullerbox opstod fordi grundlæggerne Sebastian og Mia, oplevede at de ting som deres hund fik foræret, endte med at være de ting deres hund elskede allermest. Det var ofte ting som Sebastian og Mia normalt ikke selv havde overvejet at købe til deres hund.

Det er deraf konceptet er opstået og idéen med at hundejere Danmark over skulle have mulighed for at modtage en lækker box, med en masse fantastisk indhold, som de måske ikke selv havde tænkt på at købe til deres hund i første omgang.

Så tit modtager du Bullerbox

Bullerbox er en måneds box som du modtager hver måned. Flere der modtager Bullerbox fortæller at deres hunde hurtigt genkendte bullerboxen når den kommer ind ad døren.

Det er en dejlig måde at forkæle din hund på, for hvilken hund kan ikke lide at få en masse nyt legetøj, samt lækre godbidder.

Hvad kan man forvente at modtage?

Det er faktisk en overraskelse hvad du modtager hver måned. Hvilket gør hele oplevelsen meget mere hyggelig og sjov. Både for hunden og dens ejer.

Men hvad du kan forvente er en masse kvalitets legetøj som både store og små hunde vil kunne få en masse fornøjelse af. Derudover vil din hund også modtage lækre godbidder der er udvider dens smagshorisont.

Hvad er der i en Bullerbox

Som du kan se på billedet ovenfor, så bliver der ikke sparet på indholdet i pakken. Der er fantastisk legetøj og godbidder der kan få en hver hunde til at savle.

Bullerbox er en god idé fordi…

Det er den perfekte måde at du kan forkæle din hund på!

Når vi her hos Potebixen køber godbidder til vores kæledyr, er det ALTID de samme. Det sjældent vi bevæger os alt for langt væk fra det vi ved at vores hunde kan lide at spise.

Det er derfor vi mener at Bullerbox er en genial idé, for det er en god måde at få prøvet en masse nye godbidder, som din hund måske vil komme til at elske.

Kender du mærkerne Trixie, Vitakraft og Wolf? så kan vi fortælle dig at det er godbidder fra disse mærker, som du finder i Bullerbox’s månedspakker.

Du vil også få udelukkende legetøj af kendte mærker såsom KONG, der er kendt for at fremstille ekstra slidstærkt hundelegetøj der kan holde til en ordentligt rusketur og til mange timers leg.

Det er der i en bullerbox

Gør dig selv en tjeneste og gå ind på Bullerbox’s facebookside og se alle de tilfredse og glade hunde der har modtaget en eller flere måneds kasser.

På Bullerbox’s hjemmeside gør de endda opmærksom på at de har sendt 6 millioner godbidder, samt en kvart million bamser afsted til et par heldige hunde. Det siger altså lidt om hvor fantastisk dette koncept er.

Sådan bestiller du måneds kasser hos Bullerbox

Du kan selv vælge hvor mange måneder du ønsker at modtage månedsboxene fra Bullerbox. Du kan vælge imellem 1 måned, 3 måneder, eller 6 måneder. Jo flere måneder du vælger, jo billiger bliver det hver måned.

Du skal derudover vælge hvor meget din hund vejer, så Bullerbox personalet har en nogenlunde idé om hvor stor din hund er og på den måde bedre kan målrette boxen til lige netop din hund.

Vælger du at modtage bullerboxen i 3 eller 6 måneder, kan du lige nu få en gratis månedbox med i købet.

Du bestiller din bullerbox ved at trykke på billedet nedenfor:

Vores konklusion er:

Vi elsker det her koncept og ser det som en unik måde at lære nye dyrartikler at kende på. Derudover er det en hyggelig måde at forkæle kunne forkæle sin hund på.

Potebixen anbefaler dette produkt