Sundt hundemad

MÆT – det bedste hundemad af friske råvarer!

Vi starter året ud med at tage et kig på hundemad. Vi har fundet frem til MÆT, der fremstiller det lækreste hundemad af friske nordiske råvarer.

Hundemad fra MÆT indeholder alle de lækre vitaminer, fibre og mineraler som en aktiv hund har brug for. Hundemaden er fremstillet af friskt kød og grønt fra nordiske gårde.

Hundemad der er fremstillet i samarbejde med en hundeernæringsekspert

Som hundeejer er dejligt at vide at det mad du giver din hund er noget der ikke er fyldt med korn, samt mærkelige tilsætningsstoffer som din hund i bund og grund ikke har brug for.

Hos MÆT fremstiller de hundemad der er lavet med friske råvarer og 100% natuligt opdrættet fjerkræ, gris og fisk. Det bedste ved det hele er at der er en ernæringsekspert på MÆT projektet og MÆT hundemad består derfor kun af det vigtige ting som din hund har brug for, for at kunne trives og opretholde et godt helbred.

Et lækkert udvalg af sundt hundemad

Når du går ind på Mæt.dk kan du se at de virkelig har gjort sig umage med at lave hundemaden som ligner det vi selv spiser til dagligt. Det er virkelig lækkert og ganske unikt.

Hundemaden er pakket fint ind i poser, der er formet som pølser, der hver har et unikt design der får maden til at se endnu mere spændende og tiltalende ud.

Retterne har de kaldt Chicken Risotto, Pork Deli, Chicken Deli, samt Port Party Risotto. Det lyder så eventyrligt lækkert og her på kontoret bliver vi helt sultne når vi ser på indholdet i disse lækre poser med naturligt hundemad.

Prisen for en ret (pølse med hundemad) er 35 kr og så er der 500 gram i hver pølse.

Det er værd at nævne at alle retter er glutenfri og de fleste af retterne er gode til hunde med sart mave eller til hunde der lider af allergi. Ingredienserne sørger også for en god tarm og pelssundhed og det er generelt rigtig sundt for din hund.

Hvem står bag virksomheden MÆT?

Det gør Sebastian, Petra og Lenni. En lille familie der er bosat på Østerbro.

Sebastian og Petra boede i Finland i et par år hvor deres hund Lenni fik en masse dejligt hundemad der var lavet af friske råvarer. Da familien så vendte retur til Danmark oplevede de at de ikke kunne finde hundemad der var lavet af naturlige produkter og det blev et problem. Lenni ville nemlig ikke have det traditionelle hundemad fra butikkerne og var/er utrolig kræsen. Men frisk hundemad – det ryger lige ned.

Det gav familien idéen til MÆT. De ville nemlig skabe frisk hundemad til hunde, så flere danske hunde også kunne få samme unik smagsoplevelse som Lenni fik i Finland.

Derfor skal du vælge frisk mad til din hund

Vi har været inde på det flere gange. Madens mange vitaminer og naturlige produkter giver din hund en masse godt på den lange bane.

Lad os tage et kig på hvorfor maden er så godt:

  • Fyldt med miniraler, calium og kalium der understøtter syn, muskler, immunforsvaret og tyktarmssundheden (Pork Party Risotto)
  • Lækre fibre der indeholder vitamin A, B, C og K og er rig på næringsstoffer, virkelig sundt. Fremstillet af ris og kylling der skaber balance i din hunds mave. Især godt til hunde med sart mave. (Chicken Risotto)
  • Hundemad med 80% svinekød, spinat og tang. Sørger for at din hund får de sunde proteiner og essentielle fedsyrer. Tang består af jod der er godt for skjoldbruskkirtlen, pels og tarme (Pork Deli)
  • Chicken Deli består af 80% kylling, spinat og tang. Her får din hund en masse vitamin K, E og magnesium. Rigtig sundt og nærende mad (Chicken Deli)

Vores mening om MÆT

Det vigtigste ved hundemad er at det giver hunden de nærringstoffer og vitaminer og miniraler som din hund skal have. Derfor er vi selvfølgelig vilde med MÆT’s koncept.

Der findes nemlig ikke mange andre der laver så lækkert og naturligt hundemad. Selvfølgelig er der hundemad der ligeledes er lavet meget naturligt og indeholder de rigtige ting, men MÆT har virkelig fingeren på pulsen og det er ikke noget vi vil tøve med at anbefale.

MÆT har et tæt samarbejde med deres lokale landmænd og har stærk fokus på kvalitet og dyrevelfærd. Det er altid dejligt at vide at det kød man køber er fra steder hvor dyrene har levet et godt liv. Ekstra stort plus!

Sidst men ikke mindst så har MÆT, på deres hjemmeside, lavet en guide til hvordan du kan inddrage MÆTs mad i din hunds daglige kost. Det er en lille nice-to-have guide, hvis du er i tvivl om hvor meget du b.la. skal give din hund hver dag. Den finder du her: Sådan kommer du i gang med frisk hundemad

Hundemaden fra MÆT er selvfølgelig godkendt, da det er sundt og nærende og virkelig tilgodeser hundes helbred.

Potebixen anbefaler dette produkt