julegaver til hunde

Julegaver til hunde

Hunde er menneskets bedste ven, så derfor skal din hund helt klart have en julegave, ikke sandt?

Det kan være svært at finde den rette julegave til sin hund – især hvis man nu ønsker at finde noget helt særligt som ens hund vil kunne blive rigtig glad for.

Her hos Potebixen har vi undersøgt hvad der findes af fantastiske jule-ting til hunde. Så læs med nedenfor

De bedste julegaver til hunde

Hunde ELSKER mad og de fleste hunde vil ELSKE at få en masse godbidder i julegave. Men der findes også mange andre ting der gøre en vaks hund varm om hjertet.

Lækre godbidder til hunde

Lad os starte med godbidder, der vidst roligt kan betegnes som vores svar på fredagsslik. Der findes så mange forskellige godbidder og som os mennesker, så er der noget hunde foretrækker mere end andet. Nedenfor har vi samlet det vi mener er de bedste godbidder til hunde.

Ekstra julegodter

Det kan være at du er fast besluttet på at din hund skal have det ekstra godt i juletiden. Derfor har vi også samlet de bedste julekalendere nedenfor:

Det bedste legetøj til hunde

De fleste hunde elsker også at lege og bruger rigtig meget tid på det. Så her har vi fundet det sjoveste hundelegetøj frem:

Julebeklædning til hunde

Det er ikke altid at beklædning er det bedste valg til hunde. Men til jul kan en lille charmeklud med julemotiver godt gå – ikk?

Hundesenge og juletæpper

Når din hund har spist, leget og hygget sig er den helt sikkert klar til at få sig en lur. Nedenfor har vi fundet de fineste, blødeste og smarteste hundesenge og tæpper frem:

Det var det vi havde for denne gang. Vi håber at du har fået et par gode ideer til hvad du vil forkæle din hund med i år.

Rigtig god jul til dig og din hund.