Sådan undgår du at få flåter med hjem fra hundeskoven!

Flåter er noget af det mest irriterende kryb! For det første fordi det er et blodsugende dyr der gerne vil suge sig fast til dig eller din hund, men også fordi at flåter kan have sygedomme der er farlig for din hund.

Når du behandler din hund for flåter, skal du være meget nøjagtig med at der ikke går længere end den anbefalede tid, før at du igen skal behandle din hund med flåtmidler. Flåtmidlet aftager med tiden og da hunde ofte er ude og bade, ruller sig i græsset og løber igennem buske, så vil flåtmidlet stille forsvinde. Husk derfor altid at sætte en alarm på din telefon eller skriv i kalenderen hvornår din hund skal have behandling, så du husker at få givet din hund en behandling mod flåter og lopper .

Du kan også være uheldig at din hund alligevel får en flåt med hjem selvom din hund er behandlet. Den vil måske undgå at bide sig fast i din hund, men du kan ikke undgå at den kan falde af, så du kan blive næste offer!

Det er desværre sket i flere tilfælde og derfor har vi her hos Potebixen undersøgt meget nøje om der findes hjælpemidler der kan holde flåterne på afstand, når din hund er i hundskoven, parkområder eller andre områder hvor der findes flåter.

Her er hvad vi fandt.

Sådan holder du flåter på afstand

Måtte til hunde der fjerner flåter

Insektafvisende hundemåtte – Perfekt beskyttelse mod insekter

Hvad siger du så? En blød hundemåtte der afviser flåter og andre insekter. Fantastisk til at have i bilen på vej hjem fra hundeskoven.

Måtten er super blød og virkelig effektiv


Halstørklæde til hunde der fjerner flåter

Insect Shield hundetørklæde – forhindre lopper og andre insekter

Det her smarte tørklæde er en virkelig god opfindelse hvis din hund ikke kan lide at blive behandlet med flåtmidler.

Halsbåndet holder flåter og lopper væk fra jeres gåture! Virkelig smart.


Vedhæng til hundehalsbånd der fjerner flåter

Tickless Pet Ultrasonic – afskrækker, flåter og lopper

Her har du endnu et smart hjælpemiddel. Sæt dette smarte vedhæng i din hunds halsbånd, så skal du bare se løjer! Vedhænget laver en lyd (genere ikke hunde) som flåter ikke kan lide. Den holder dermed flåterne langt væk fra din hund


Shampoo der fjerner flåter

Hundeshampoo – anti insekt hundeshampoo

Vil du være på den helt sikker på at din hund ikke har taget noget med hjem fra hundeskoven, så kan det klart anbefales at du bruger denne effektive hundeshampoo.

Denne shampoo er uden giftige tilsætningsstoffer og er udelukkende lavet af forskellige urter, olier og planter.


En god tang til tæger og flåter

Tægepincet TickAway nøglering

Skulle uheldet alligevel være ude, så har du her en tang så du kan fjerne tæger og flåter så let som ingen ting.


Vi er MEGET henrykte over at se at der findes andre alternativer end flåtmidler bestående af pipetter og spray.

Vi håber at du kan lide det vi har fundet. Så vil vi slutte af for nu og ønske dig og din hundeven en rigtig god sommer.