Potebixen.dk
Thistedvej 101
9460 Brovst
CVR: 31774772
Tlf: +45 2521 2144
E-mail: post@potebixen.dk


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Potebixen.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Potebixen.dk.
Potebixen.dker en dansk internetbutik. Dette giver dig som forbruger (ifølge Købeloven) de samme rettigheder, som hvis du købte varene i en fysisk butik i Danmark. Potebixen.dk giver dig derfor naturligvis 6 måneders garanti og herefter 18 måneders reklamationsret


Levering & fragt:
Varer købt i Potebixen.dk leveres efter oplyste takster inden for landets grænser. Bor du udenfor landets grænser, herunder også Grønland og Færøerne, og ønsker at bestille vores varer, så send os en mail og vi vil beregne en pris for forsendelsen til dig. Prisen afhænger af hvortil varerne skal sendes og hvor meget de vejer. Dette gælder også hvis bestillingen sker fra en dansk adresse, men skal leveres udenfor landets grænser.

Levering af varer fra Potebixen.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Som hovedregel må der forventes en leveringstid på 1-3 hverdage, fra din bestilling er modtaget. Skulle der opstå problemer med forsendelsen, så sender vi hurtigst muligt en mail med tidspunkt for, hvornår varen kan leveres. I ferietid og på helligdage kan leveringstiden variere.

Kunden er selv ansvarlig for korrekt indtastet navn, adresse og e-mail.
Ønsker du din ordre sendt til dit arbejde - SKAL firmanavnet anføres.

Der kan ved enkelte produkter stå anført en anden leveringstid, og denne vil så være den gældende. I så fald vil leveringstiden stå under billedet på det enkelte produkt.

Hvis du ikke modtager den bestilte vare indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte Potebixen.dk på mail, så vi kan få pakken efterlyst hos PostDanmark. Mail sendes til kundeservice@Potebixen.dk
 

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt i Potebixen.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Reklamation
Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter Potebixen.dk varen uden omkostninger for dig. Dog tages der forbehold for udgåede varer.
Er der fejl eller mangler ved en leverance fra Potebixen.dk, skal du hurtigst muligt kontakte Potebixen.dk pr. mail (se under punktet "Kontakt os").
Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Der ydes ikke garanti på batterier i vare.
Vi modtager ikke reklamationer sendt til os pr. efterkrav, eller underfrankerede forsendelser - disse bliver returneret til Post Danmark.

Returadressen er:
Potebixen.dk
Thistedvej 101
9460 Brovst

Potebixen.dk yder 2 måneders garanti og herefter 18 måneders reklamationsret fra fakturadato (med mindre andet er angivet). Garantien dækker fabrikations- og materialefejl. Konstateres en fabrikations- eller materialefejl efter garantiens udløb, kan Potebixen.dk ikke gøres ansvarlig herfor. Garantien bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug.
Såfremt en vare eller dele deraf viser sig at være mangelfuld og Potebixen.dk kan lastes herfor, er Potebixen.dk forpligtet til inden for rimelig tid, at afhjælpe manglen eller erstatte det leverede med varer af tilfredsstillende kvalitet. Potebixen.dk forbeholder sig ret til at sende varen til reparation hos fabrikanten. I så fald er køber nødsaget til at afvente varens returnering. Disse forhold er at betragte som afhjælpning inden for rimelig tid, idet Potebixen.dk ikke har indflydelse på fabrikantens behandlingstid af reparationen. Såfremt Potebixen.dk tilbyder en sådan afhjælpning af manglen eller ombytning til et produkt med samme specifikationer, er køber ikke berettiget til at hæve købet eller til at kræve erstatning som følge af manglen.


Pris og betaling
Når Potebixen.dk har modtaget bestillingen fra kunden, vil kunden få en automatisk bekræftelse på sin bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, lagerfejl og prisændringer. Man skal vælge betalingsform, før bestillingen kan gennemføres. I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Dankort & Visa/dankort
- Visa Electron
- Diners
- American Express
- MasterCard
- Eurocard
- JCB.

Bankoplysninger:
Danske Bank A/S.
Kontonummer: 3201-3402303735

Alle priser i Potebixen.dk er i danske kroner og inkl. 25% moms.

Forbehold:
Enhver bestilling modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af varer eller leverandørers produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser Potebixen.dk eller leverandørers muligheder for at levere. Potebixen.dk har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handelen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. Potebixen.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Når der afgives en bestilling, er dette ikke en bindende aftale om handel, og Potebixen.dk forbeholder sig retten til at annullere bestillinger, der ikke kan gennemføres på grund af fejl i vareoplysninger, herunder pris, varedetaljer mm..

Fortrydelsesret
Ifølge lovgivningen har du 14 dages returret. Dvs. hvis du fortryder købet, skal Potebixen.dk have modtaget varen retur senest 14 dage efter leveringen.
Du har pligt til at returnere varen i original emballage og samme stand og mængde, som den er modtaget.
Benytter du dig af fortrydelsesretten, får du dine penge tilbage, nårPotebixen.dk har modtaget varen retur og efterset den.
Pengene vil blive returneret til det anvendte betalingskort. Returneringsomkostninger ved brug af fortrydelsesretten påhviler køber.
Persondatapolitik

Når du bestiller på Potebixen.dk opsamles navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse for at kunne behandle din bestilling. Potebixen.dk er ansvarlig for disse data. Oplysningerne opbevares i 5 år jf. bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale. Potebixen.dk videregiver eller sælger ikke informationerne til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven. Informationer omkring dine betalinger transmitteres altid krypteret og direkte til PBS, og vi kommer aldrig i besiddelse af dine betalingsinformationer.

Reklame og markedsføring:
Når du handler hos Potebixen.dk, kan du i henhold til Markedsføringslovens § 6 stk. 2 blive kontaktet med oplysninger og tilbud om andre brillevarer via e-mail. Du kan altid framelde denne kontakt ved at kontakte Potebixen.dk eller ved blot at framelde dig i bunden af den modtagne e-mail.

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Total 0,00 DKK

Kasse

Tilbud

All specials